Σχεδιασμός και δημιουργία ιστοσελίδων που κάνουν τη διαφορά

Στον σημερινό ψηφιακό κόσμο, η παρουσία μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο είναι απαραίτητη για την επιτυχία της. Μια επαγγελματική ιστοσελίδα μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να προσεγγίσουν νέους πελάτες και να αυξήσουν τα κέρδη τους.

Στην WebSite Art, με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στην δημιουργία ιστοσελίδων, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, από την δημιουργία απλών ιστοσελίδων με χρήση CMS μέχρι την ανάπτυξη εξατομικευμένων (Custom) ιστοσελίδων.

Υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων που προσφέρουμε

Δημιουργία ιστοσελίδων με χρήση CMS

Εάν ψάχνετε μια απλή και οικονομική λύση για την δημιουργία ιστοσελίδας, η χρήση CMS είναι η καλύτερη επιλογή. Τα CMS όπως το WordPress, το Joomla και το Drupal μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα την οποία θα μπορείτε να διαχειριστείτε χωρίς να γνωρίζετε προγραμματισμό. Η WebSite Art αναλαμβάνει την πλήρη δημιουργία της ιστοσελίδας σας, από το σχεδιασμό έως την ανάπτυξη και την υποστήριξη. Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές για να σας δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που είναι λειτουργική, ελκυστική και φιλική προς το χρήστη.

Ανάπτυξη custom ιστοσελίδων

Εάν η επιχείρησή σας έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις ή ανάγκες, η ανάπτυξη custom ιστοσελίδας είναι η καλύτερη επιλογή. Με τη custom ανάπτυξη, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας και αντανακλά την προσωπικότητά της επιχείρησής σας.

Η ομάδα της WebSite Art αποτελείται από έμπειρους προγραμματιστές, σχεδιαστές και γραφίστες που μπορούν να δημιουργήσουν μια ιστοσελίδα που θα σας εντυπωσιάσει.

Ποιότητα και εξυπηρέτηση

Στην WebSite Art πιστεύουμε ότι η ποιότητα και η εξυπηρέτηση είναι το κλειδί για την επιτυχία. Για αυτό, δίνουμε μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια της δημιουργίας της ιστοσελίδας σας.

Ακολουθούμε τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας και της αισθητικής, ώστε να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που θα είναι ελκυστική και αποτελεσματική. Επιπλέον, προσφέρουμε συνεχή υποστήριξη και αναβαθμίσεις, ώστε η ιστοσελίδα σας να παραμένει ενημερωμένη και ασφαλής.

Responsive Design - Προσαρμογή σε κινητά

Σχεδιάζουμε όλες τις ιστοσελίδες μας με γνώμονα την προσαρμογή σε κινητά. Αυτό σημαίνει ότι οι ιστοσελίδες μας εμφανίζονται τέλεια σε οποιαδήποτε συσκευή, είτε πρόκειται για υπολογιστή, laptop, tablet ή smartphone.

UI και UX

Δίνουμε μεγάλη προσοχή στο UI και UX, δημιουργώντας ιστοσελίδες που είναι επαγγελματικές, ελκυστικές και εύχρηστες.

SEO

Οι ιστοσελίδες μας είναι βελτιστοποιημένες για μηχανές αναζήτησης. Αυτό σημαίνει ότι εμφανίζονται υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης, γεγονός που βοηθά τις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν περισσότερους πελάτες.

Αφοσίωση

Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, με στόχο την επιτυχία των πελατών μας.

Η προσέγγισή μας

Πιστεύουμε ότι κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και η ιστοσελίδα της πρέπει να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά της. Για αυτό αποφεύγουμε τη χρήση templates. Κάθε ιστοσελίδα που δημιουργούμε είναι εξατομικευμένη για να ταιριάζει στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Η WebSite Art είναι ο ιδανικός συνεργάτης για τη δημιουργία μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας που θα κάνει τη διαφορά για την επιχείρησή σας. Με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τη δέσμευσή μας στην ποιότητα, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

Η διαδικασία της υλοποίησης

Στην WebSite Art, για να διασφαλίσουμε ότι η νέα σας ιστοσελίδα θα εκπληρώνει τις επιθυμίες σας και θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας, εφαρμόζουμε συγκεκριμένες διαδικασίες, όπου καλύπτουμε τα εξής στάδια:

Συνέντευξη

Σε μια αρχική συνέντευξη, θα συζητήσουμε μαζί σας τα πάντα. Θα μάθουμε ποια είναι η επιχείρησή σας, ποιες είναι οι υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρετε. Θα εντοπίσουμε το κοινό στο οποίο απευθύνεστε. Θα αναλύσουμε ποιες είναι οι ανάγκες σας, οι επιθυμίες σας και ποιοι οι στόχοι σας που πρέπει να εξυπηρετεί η νέα σας ιστοσελίδα.

Συγκέντρωση περιεχομένου

Με την δικής μας καθοδήγηση, θα συγκεντρώσετε το απαραίτητο υλικό που θα δημοσιευτεί στην νέα σας ιστοσελίδα όπως: το λογότυπό σας, κείμενα και φωτογραφίες για τις προσφερόμενες υπηρεσίας ή και προϊόντα, κλπ.

Σχεδιασμός

Θα σχεδιάσουμε την νέα σας ιστοσελίδα λαμβάνοντας υπόψιν τις εξατομικευμένες ανάγκες που έχουμε νωρίτερα αναλύσει, εφαρμόζοντας τις βέλτιστες πρακτικές ώστε να πετύχουμε ένα επαγγελματικό και ελκυστικό αποτέλεσμα, να είναι συμβατό με το ύφος της επιχείρησής σας, να προσφέρει ευχάριστη εμπειρία χρήστη (UX – User Experience) και να είναι φιλική και εύκολη στην χρήση (UI – User Interface).

Ανάπτυξη

Αφού προηγουμένως έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός και έχει εγκριθεί, θα αναλάβει η ομάδα των developers να δώσει πνοή στο έργο. Θα δημιουργήσει την νέα σας ιστοσελίδα, βάσει του σχεδιασμού που έχει προηγηθεί, θα ενσωματώσει το περιεχόμενό σας και θα φροντίσει ώστε να λειτουργεί σωστά σε όλων των τύπων τις συσκευές, δηλαδή, σε desktop υπολογιστές, laptop, tablet και κινητά τηλέφωνα (Responsive Design).

Τεστ

Στην συνέχεια, πραγματοποιούμε μια σειρά από δοκιμές ώστε να βεβαιωθούμε ότι η νέα σας ιστοσελίδα λειτουργεί άψογα, σε όλες τις συσκευές.

Παρουσίαση

Η νέα σας ιστοσελίδα είναι online. Σας κάνουμε την επίσημη παρουσίαση, ενώ παράλληλα σας παρέχουμε εκπαίδευση και οδηγίες χρήσης για την διαχείρισή της.

Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας

Η συνεργασία μας δεν σταματά με την παράδοση του έργου. Θα παραμείνουμε στο πλευρό σας παρέχοντας υπηρεσίες συντήρησης της νέας σας ιστοσελίδας (ενημερώσεις ασφαλείας και λογισμικού), υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης (επέκταση δυνατοτήτων, προσθήκη περιεχομένου κλπ) αλλά και υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγ.

Development

Κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευή e-shop

WordPress development

Υποστήριξη ιστοσελίδας

Development Ειδικών Απαιτήσεων

Car Rental Website (booking engine)

Hotel Website (booking engine)

Digital Marketing

Google Ads

Facebook / Instagram Ads

SEO - Search Engine Optimization

CRO - Conversion Rate Optimization

Development

Κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευή e-shop

WordPress development

Υποστήριξη ιστοσελίδας

Development Ειδικών Απαιτήσεων

Car Rental Website (booking engine)

Hotel Website (booking engine)

Digital Marketing

Google Ads

Facebook / Instagram Ads

SEO - Search Engine Optimization

CRO - Convertion Rate Optimization

Δημιουργία ιστοσελίδας

Δημιουργία
e-shop

Digital
marketing

Έχουμε λάβει το μήνυμά σας.

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.